הבזקים

מתי שתיית מים הופכת למסוכנת? כמה בשר אדום נחשב בריא? למה דגים הוגבלו על ידי רשויות הבריאות בארה"ב והאם קפה ישפר לכם את הבריאות? כשמזונות בריאים הופכים למסוכנים .

סויה או דגים: כשמזון בריא הופך לסכנה

כשמזון בריא הופך להיות לסכנה

סויה או דגים: כשמזון בריא הופך לסכנה

גורם מפרסם: אתר און-לייף
מחבר: דנה פלג
תאריך: 10.05.2013

מתי שתיית מים הופכת למסוכנת? כמה בשר אדום נחשב בריא? למה דגים הוגבלו על ידי רשויות הבריאות בארה"ב והאם קפה ישפר לכם את הבריאות? כשמזונות בריאים הופכים למסוכנים .

"למזון שאנו אוכלים יש השפעה מכרעת על גופנו, נפשנו ובריאותנו", אומרת שרונה לוין, תזונאית קלינית, "אולם, כמו הרבה דברים בחיים לדברים טובים יש גם השפעה הפוכה כאשר אנחנו מפריזים."

לכתבה באתר און-לייף

סויה או דגים: כשמזון בריא הופך לסכנה

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות.
הרשמה ללקט
דוא"ל
* להסרה
במבט לאחור
רשימת קטגוריות מלאה
אנשים וארגונים
עבודה ועובדים
אנשים פשוטים
אפשר גם אחרת
יוצאי הדופן והמיוחדים
אנשים , מחשבים ואינטרנט
קיבוצים ואנשי ההתיישבות
החברה החרדית
עולים חדשים ועולים ותיקים
עובדים זרים
תרמילאים ומטיילים
קשישים
אנשים והקונפליקט הישראלי-ערבי
בני נוער וצעירים
אנשים והמצב הכלכלי
סיפורי התמודדות
גמלאים
מגזר ערבי
מחקרים ועיונים בפסיכולוגיה
מחקרים ועיונים ברפואה וביו-רפואה
רפואה משלימה
רפואה אלטרנטיבית
הבריאות שלך
מחקרים ועיונים בסוציולוגיה ובאנתרופולגיה
מחקרים ועיונים בחינוך
מחקרים ועיונים בספרות
מחקרים ועיונים בהיסטוריה
מחקרים ועיונים בדמוגרפיה
מחקרים ועיונים בביולוגיה ובמדעי החיים
אנשים בעת העתיקה
ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
יזמים, אנשי עסקים ואנשי היי-טק
ביוגרפיות, זכרונות ותולדות חיים
שכול
ניצולי שואה
סרטי תעודה
ספרים חדשים
מדעים ואנשים
אנשים , מזון ותזונה
אנשים, טבע וסביבה
אנשים במרחב הניהול
הרהורים ומחשבות
שיטות אימון
מחקרים ועיונים בקרימונולוגיה
סקירות מחלקת איסוף בפורטל הגורם האנושי
הנצפים ביותר
אודות  |   צרו קשר  |   שלחו קישור  |   RSS  |   אתר צמתי מידע
נבנה ע"י אפוק