הבזקים

מחקר חדש מצביע על היתרון הברור של אכילת שוקולד כהה לפחות פעם בשבוע

שוקולד

מחקר: שוקולד עשוי למנוע מחלות לב אצל נשים

גורם מפרסם: אתר ONLIFE
מחבר: יפעת ויינר
תאריך: 29.11.2010

מחקר חדש מצביע על היתרון הברור של אכילת שוקולד כהה לפחות פעם בשבוע.

הקץ לייסורי המצפון: מעכשיו אפשר להנות משוקולד מבלי להתייסר על החסרונות הבריאותיים שלו. מחקר שנערך באוניברסיטת מערב אוסטרליה מצא כי אכילת שוקולד לפחות פעם בשבוע, עשויה להפחית את הסיכויים של נשים לחלות במחלות לב ובבעיות הקשורות ללב בשלב מאוחר יותר בחיים.

 מחלות לב הן הרוצח מס' 1 של נשים, וגורם המוות מס' 2 בקרב האוכלוסייה בעולם המערבי. בכל יום מתים אלפי אנשים בעקבות התקף לב או סיבוכים של מחלות לב אחרות.

 המחקר בדק 1216 נשים, במטרה לאבחן קשר בין אכילת שוקולד באופן קבוע לבין מחלות לב וטרשת עורקים, אשר עם השנים עלולה לגרום להתקף לב, שבץ מוחי וחסימות עורקים.

מחקר: שוקולד עשוי למנוע מחלות לב אצל נשים

לכתבה זו התפרסמו 0 תגובות.
הרשמה ללקט
דוא"ל
* להסרה
במבט לאחור
רשימת קטגוריות מלאה
אנשים וארגונים
עבודה ועובדים
אנשים פשוטים
אפשר גם אחרת
יוצאי הדופן והמיוחדים
אנשים , מחשבים ואינטרנט
קיבוצים ואנשי ההתיישבות
החברה החרדית
עולים חדשים ועולים ותיקים
עובדים זרים
תרמילאים ומטיילים
קשישים
אנשים והקונפליקט הישראלי-ערבי
בני נוער וצעירים
אנשים והמצב הכלכלי
סיפורי התמודדות
גמלאים
מגזר ערבי
מחקרים ועיונים בפסיכולוגיה
מחקרים ועיונים ברפואה וביו-רפואה
רפואה משלימה
רפואה אלטרנטיבית
הבריאות שלך
מחקרים ועיונים בסוציולוגיה ובאנתרופולגיה
מחקרים ועיונים בחינוך
מחקרים ועיונים בספרות
מחקרים ועיונים בהיסטוריה
מחקרים ועיונים בדמוגרפיה
מחקרים ועיונים בביולוגיה ובמדעי החיים
אנשים בעת העתיקה
ילדים , אמהות, הורים ומשפחה
יזמים, אנשי עסקים ואנשי היי-טק
ביוגרפיות, זכרונות ותולדות חיים
שכול
ניצולי שואה
סרטי תעודה
ספרים חדשים
מדעים ואנשים
אנשים , מזון ותזונה
אנשים, טבע וסביבה
אנשים במרחב הניהול
הרהורים ומחשבות
שיטות אימון
מחקרים ועיונים בקרימונולוגיה
סקירות מחלקת איסוף בפורטל הגורם האנושי

אודות  |   צרו קשר  |   שלחו קישור  |   RSS  |   אתר צמתי מידע
נבנה ע"י אפוק